Wie zijn wij

Fotografie reizen met liefde voor dieren en de natuur.

Over ons

Wildlife & nature fotografie
reizen in Afrika

Africa in Focus is een non-profit organisatie die de focus heeft op het organiseren van wildlife & nature fotografie reizen in Afrika. Fotograferen staat centraal in onze reizen maar we hebben bovendien de doelstelling dat we onze gasten meer bewust maken van het vele werk wat nodig is om de prachtige natuur en de veelal bedreigde diersoorten te beschermen.

African Parks logo

Mede daarom zijn diverse bestemmingen waar we naar toe gaan Reservaten of  Nationale Parken welke onder management zijn van African Parks. Met onze fotografie reizen ondersteunen wij African Parks in haar activiteiten om wildlife en natuur in Afrika te beschermen. African Parks is eveneens een non-profit organisatie en heeft inmiddels 15 Nationale Parken in 9 verschillende landen in Afrika in management. Zie voor meer informatie : www.africanparks.org

Met de keuze voor deze bestemmingen dragen wij, samen met onze gasten, structureel bij  aan natuurbehoud en gemeenschapsontwikkeling ter plaatse. Wij geloven in de kracht van opbouw, educatie en financiële steun ter plaatse waarbij de lokale gemeenschap actief betrokken is. Naast African Parks ondersteunen we ook andere lokale organisatie’s.

Ons motto is daarom : Photography for Charity!

 

Martin van Herwaarden

Oprichter Africa in Focus

Martin van Herwaarden

Meer informatie ? 

Stuur een e-mail: martin@africainfocus.org

of vul onderstaand formulier in